لایه برداری شیمیایی پوست و انواع آن
22 دی

لایه برداری شیمیایی پوست و انواع آن

لایه برداری شیمیایی پوست چیست؟

امروزه اکثر شهر های ایران دچار آلودگی هوا میباشد و از طرفی خورشید تابستان هم به آسیب های پوستی می افزاید برای همین بیشتر افراد برای مراقبت از پوست خود، روش لایه برداری را انتخاب میکنند. لایه بردار های مختلفی وجود دارد ولی روی صحبت ما در این مطلب لایه برداری شیمیایی پوست و انواع آن است. اگر دوست دارید پوسته برداری های شیمیایی را امتحان کنید؛ در ادامه ما به شما کمک خواهیم کرد.

در پوسته برداری شیمیایی یک راه حل شیمیایی برای پوست بکار می رود و اجازه خیس شدن به آنرا میدهد. بسته به چگونگی نفوذ به پوست آنها بیش از 1 تا 14 روز بدور از پوسته برداری شیمیایی قرار می گیرند. این فرایند قسمتهایی از پوست را در یک روش کنترل شده از بین می برد بنابراین پوست جدید می تواند به جای آن رشد کند. مواد شیمیایی بکار رفته “واسطه های پوسته پوسته شدن” و “واسطه های زخم شدن” نامیده می شوند.

پیشنهاد مطالعه
تشخیص و درمان بیماری آلبینیسم یا زالی

انواع پوسته برداری:

انواع پوسته برداری شیمیایی براساس چگونگی نفوذ مواد شیمیایی و انواع راه حل های شیمیایی بکار رفته در ساختارشان از یکدیگر متفاوتند. چیزهایی که ممکن است روی عمق پوسته برداری تاثیر بگذارد عبارتند از: غلظت اسید در پوسته میانی. تعداد روکش های استفاده شده و میزان زمان مجاز قبل از خنثی کردن اسید.

پوسته برداری عمیق تر منتج به تاثیرات و خطرات بیشتر. افزایش درد و طولانی شدن مدت زمان التیام میشود. سه نوع پوسته برداری وجود دارد:

1. پوسته برداری سطحی: ملایم ترین نوع پوسته برداری شیمیایی است و می تواند روی همه نوع پوستی انجام شود.پوسته برداری سطحی معمولا از مایعی حاوی اسید رقیق(اغلب اسید گلیکولیک) استفاده میکند. اغلب یخ خشک (کربن دی اکسید جامد) نیز استفاده میکند.

پیشنهاد مطالعه
مراقبت های قبل و بعد از لیفت چشم

2. پوسته برداری میانی: این پوسته برداری عمیق تر از پوسته برداری سطحی به آن نفوذ میکند و باعث سوزش دو درجه ای پوست میشود. اسید کلراکتیک عامل اصلی بکار رفته برای پوسته برداری میانی است با این حال ممکن است پوسته بردای به روشهای متعدد با یک ماده شیمیایی انجم شود.

متخصص پوست اصفهان | لایه برداری شیمیایی پوست و انواع آن

3. پوسته برداری عمیق: این نوع پوسته برداری به لایه های مختلف پوست نفوذ میکند و باعث سوزش دو درجه ای پوست میشوند. آنها فقط روی صورت بکار میروند. ماده ای شیمیایی به نام فنول برای این نوع پوسته برداری بکار می رود.ممکن است پوسته برداری عمیق روی پوست تیره انجام نشود زیرا آنها متمایل به سفید کردن پوست دارند (رنگی کننده). حتی در افرادی که پوست روشن دارند ممکن است پوسته های فنول –یا هر پوسته عمیق دیگر- پوست را سفید کند. در بسیاری موارد پوسته برداری عمیق فقط یکبار انجام میشود.

پیشنهاد مطالعه
مزایای هایفوتراپی

 


دکتر ابوالفضل جویا

متخصص پوست اصفهان

جهت مشاهده پیج اینستاگرام دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست و مو اصفهان کلیک کنید.

بیشتر بخوانید  :

مزایای بوتاکس زیر بغل

راکوتان و ریزش مو

درمان آکنه و انواع آن

مزوتراپی و ریزش مو

مزوتراپی در مقایسه با لیپوساکشن

کوکتل های درمانی چیست؟

درمارولر و اثرات زخم ، جوش و بخیه

تغییرات پوست با افزایش سن | بخش اول

تغییرات پوست با افزایش سن | بخش دوم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *