راهکارهای پیشگیری و درمان آکنه روی پوست سر
14 مهر

راهکارهای پیشگیری و درمان آکنه روی پوست سر

بررسی راهکارهای پیشگیری و درمان آکنه روی پوست سر

ممکن است فردی برای آکنه پوست سر خود به یک درمان موضعی و دارویی نیاز داشته باشد. درست مانند موادی که باید از مصرف آنها اجتناب کنید، برخی مواد دیگری وجود دارند که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند آکنه های روی پوست سر را تسکین دهند. در این مطلب سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص تزریق چربی و لیپوترانسفر به مطالعه و بررسی راهکارهای پیشگیری و درمان آکنه روی پوست سر خواهیم پرداخت.

پس بهتر است برای تسکین علائم خود به دنبال محصولاتی باشید که حاوی مواد زیر هستند:

اسید گلیکولیک:

این اسید همچنین به لایه برداری پوست کمک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند تا از پوسته پوسته شدن شدید محصولات یا سلول ها جلوگیری کند. همچنین انواع خاصی از باکتری ها را از بین می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌برد و از بروز شرایط پوست سر کمتر پیشگیری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

اسید سالیسیلیک:

این ترکیب محبوب ترین و یکی از موثرترین مواد برای خلاص شدن از شر آکنه پوست سر است. اسید سالیسیلیک به لایه برداری پوست شما کمک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

پیشنهاد مطالعه
آشنایی با بیماری پمفیگوس

مطالعه بیشتر : روش های درمانی جوش دور لب

کتوکونازول:

این ترکیب اغلب در دارو های ضد قارچ یافت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. شما معمولاً کتوکونازول را در شامپوهای ضد شوره پیدا خواهید کرد. حتی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند به کاهش پوسته پوسته شدن ناشی از قارچ کمک کند.

پیشگیری از عوامل ایجاد کننده آکنه پوست سر | متخصص پوست اصفهان

روغن درخت چای:

این روغن به روش های مختلفی برای مبارزه با آکنه عمل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. بزرگترین مزیت آن این است که یک عامل ضد باکتری است. در واقع در از بین بردن باکتری های ایجاد کننده جوش سر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند موثر باشد.

بنزوئیل پراکسید:

یک ماده ضد باکتری است که به از بین بردن باکتری Propionibacterium acnes، که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند در آکنه پوست سر وجود داشته باشد، کمک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. برای آکنه های مداوم پوست سر و علائمی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مانند ریزش مو و التهاب، فرد می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند در مورد درمان های زیر با پزشک مشورت کند:

  • تزریق استروئید
  • آنتی بیوتیک های خوراکی
  • پمادهای آنتی بیوتیک موضعی
  • آنتی هیستامین برای واکنش های آلرژیک
  • فتوتراپی که نور درمانی نیز نامیده می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.
  • داروهای خاص برای آکنه شدید، مانند ایزوترتینوئین
پیشنهاد مطالعه
نکته مهم استفاده از دستکش نخی و پلاستیکی در زمان کرونا ویروس؟

دکتر ابوالفضل جویا را در اینستاگرام دنبال کنید

فرد مبتلا به آکنه پوست سر باید هر بار فقط از یک نوع درمان پوست سر استفاده کند مگر اینکه پزشک دستور دیگری بدهد. با انجام این کار، بررسی اثر بخشی محصولات فردی در برابر آکنه پوست سر برای افراد آسان تر خواهد بود.

سیکلوپیروکس:

سیکلوپیروکس یک عامل ضد قارچی است که برای درمان عفونت های پوستی استفاده و اغلب به شامپوهای شوره سر اضافه می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

امکان پیشگیری از آکنه پوست سر

برخی از افراد بیشتر از دیگران دچار جوش سر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند. این وضعیت معمولا به دلیل نوع پوست رخ می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دهد. همچنین آکنه پوست سر می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند ناشی از انتخاب های نادرست سبک زندگی باشد. حتی مصرف برخی از محصولات می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند علائم را بدتر کنند. شاید این وضعیت به طور کامل قابل درمان نباشد اما راهکارهایی برای پیشگیری از آن وجود دارد.

پیشنهاد مطالعه
روش های مراقبتی برای ناخن های افتاده

انتخاب محصولات مناسب برای پوست سر به این بستگی دارد که بدانید از کدام مواد استفاده کنید. از مصرف محصولات روغنی و کرم های مرطوب کننده سنگین دوری کنید. علاوه بر این، از شامپوها و نرم کننده های حاوی سولفات (SLS) خودداری کنید. مصرف آنها یکی از بزرگترین عوامل ایجاد آکنه پوست سر است.

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا


مطالعه بیشتر:

دلایل و علائم بروز کهیر خورشیدی

فواید مصرف انواع اسکراب پا

عوارض و خطرات جوش شیرین برای مو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *