بررسی بایدها و نبایدها در تزریق بوتاکس
در این مطلب از سایت دکتر ابوالفضل جویا بهترین متخصص ژل و بوتاکس بایدها و نبایدها در تزریق بوتاکس را مورد بررسی قرار می دهیم.
موارد درمانی تزریق بوتاکس
- درمان میگرن و سردرد ناشی از میگرن
- درمان سفتی و اسپاسم در عضلات به دلیل بیماری فلج مغزی و یا پارکینسون
- درمان دندان قروچه با کاهش حجم عضلات مسئول جویدن
- رفع سفتی و اسپاسم عضلات پس از سکته
- درمان شل شدن اسفنکتر تحتانی مری (آشالازی)
- درمان عرق کردن زیاد در کف دست و پا و زیر بغل (هیپروهیدروزیس)
- درمان افتادگی پوست در معقد
- درمان تکرر ادرار و بزرگی پروستات
- پیشگیری از انقباض کپسولی در افراد دارای پروتز پستان
- درمان اسپاسم عضلانی در گردن
- درمان رفع درد کمر و دیسک کمر
- درمان کج شدن گردن با رفع انقباض عضلات گردن (تورتیکولی)
- درمان تیک عصبی پلک زدن بیش از حد (بلفارواسپاسم)
- درمان اختلالات ماهیچهای چشم همچون تنبلی و لوچی چشم
- درمان اسکارهای برجسته و به وجود آمدن گوشت اضافه
- درمان تحلیل عضله و سفت کردن عضله در ساق پا
افراد مناسب برای تزریق بوتاکس
افرادی که از نظر جسمانی هیچ گونه مشکلی ندارند و بیماری پیش زمینه ای ندارند، بهترین کاندید برای تزریق بوتاکس هستند. توجه داشته باشید که این تزریق در دوران شیردهی و بارداری کاملا ممنوع است و بهتر است استفاده از این سم را تا پایان دوران شیردهی به تعویق بیاندازید.
علاوه بر این موارد، افرادی که به بیماری های عضلانی مثل میاستنی گراویس مبتلا هستند نیز امکان استفاده از بوتاکس را ندارند. اگر شما نیز می خواهید بوتاکس را برای از بین بردن چین و چروک یا هر دلیل دیگری تزریق کنید، باید تمام شرایط زیر را داشته باشید. مهمترین شرایط مناسب برای تزریق بوتاکس شامل موارد زیر می شود:
- سن بالای 18 سال
- داشتن اطلاعات کامل و انتظارات واقع بینانه از تزریق
- عدم استفاده از دستگاه های برنزه کننده یا تزریق سولاریوم
- وجود چین و چروک های سطحی و عمقی در پوست
- نداشتن التهاب و تورم و هرگونه عارضه در پوست و محل تزریق
افراد نامناسب برای تزریق بوتاکس
همان طور که پیش از این نیز گفتیم، خانم هایی که در دوران شیردهی و بارداری هستند. باید تزریق بوتاکس را تا پایان این دوره به تعویق بیندازند. علاوه بر این، افرادی که به ترکیبات بوتاکس حساسیت دارند نیز نباید از این سم برای از بین بردن چین و چروک صورت خود استفاده کنند. زیرا بعد از تزریق، ممکن است علائم آلرژی که زیادی در آنها نمایان شود و باعث بروز عوارض شود.
در صورتی که هرگونه داروهای ضد انعقاد کننده خون مانند وارفارین مصرف می کنید، نباید از بوتاکس استفاده نمایید. هرچه دوز داروی استفاده شده شما بالاتر باشد، استفاده نکردن از بوتاکس اهمیت بیشتری پیدا می کند. به افراد مبتلا به برخی بیماری های خاص مثل نارسایی کلیه، سرطان و ام اس نیز پیشنهاد می شود که از تزریق بوتاکس استفاده نکنند.
دکتر ابوالفضل جویا ، بهترین متخصص ژل و بوتاکس را در اینستاگرام دنبال کنید
در صورتی که هرگونه مکمل های دارویی یا ویتامینی مصرف می کنید، قبل از همه چیز باید با پزشک خود درباره تزریق مشورت کنید. امکان بروز عوارض در افرادی که ضعف سیستم ایمنی دارند، بعد از تزریق بوتاکس افزایش پیدا می کند و بهتر است قبل از آن با پزشک خود مشورت کنند.
به طور کلی، باید قبل از انجام تزریق بوتاکس توجه داشته باشید که هر یک از علائم بالا را دارید یا خیر. علاوه بر این، پزشک احتمالاً برای شما آزمایشاتی انجام می دهد تا مطمئن شود هیچ بیماری پیش زمینه ای قبل از تزریق ندارید. در صورتی که هرگونه بیماری دارید و یا چیزی مصرف می کنید، باید حتما قبل از تزریق با پزشک متخصص خود در این زمینه مشورت کنید تا از بروز هر گونه عوارضی پیشگیری نمایید.
دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا
مطالعه بیشتر:
عوامل ایجاد ضایعات پوستی بر روی کمر