روشهای درمان افتادگی پلک
16 فروردین

روشهای درمان افتادگی پلک

افتادگی پلک

پتوز یا بلفاروپتوز به افتادگی چشم بالا گفته می‌شود و با نام‌های بسیاری شناخته می‌شود، معمولا به عنوان تنبلی چشم یا افتادگی پلک هم شناخته می‌شود. نباید آن را با آمبلیوپی یا تنبلی چشم که یک اختلال در سیستم بینایی مغز است اشتباه گرفت.در این نوشته از سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص ژل و بوتاکس قصد داریم درباره روشهای درمان افتادگی پلک نکاتی خدمت شما ارائه کنیم.

صرف نظر از علت، وقتی افتادگی پلک بینایی را مسدود کند، برای شخص ناتوان کننده است. می‌تواند به صورت اکتسابی (معمولاً در افراد مسن) و مادرزادی (اگر شخص با این مشکل متولد شود) طبقه بندی شود. همچنین می‌توان آن را بر اساس علت افتادگی پلک طبقه بندی کرد.

پیشنهاد مطالعه
درمان علائم بیماری فلاشینگ صورت

دو عضله وجود دارد که در بالا آمدن پلک فوقانی چشم دخیل هستند: palpebrae superioris (بالابر) و ماهیچه مولر. بالابر نقش بیشتری در ارتفاع پلک دارد، تقریباً 1 تا 2 میلی‌متر در بالا آمدن پلک فوقانی نقش دارد در حالیکه عضله مولر در بالا آمدن بیش از حد پلک زمانی که فرد هیجان زده یا ترسیده نقش دارد.

آیا می‌توان از افتادگی پلک جلوگیری کرد؟

هیچ راهی برای جلوگیری از پتوز وجود ندارد. فقط دانستن علائم و معاینه منظم چشم می‌تواند به افراد در مبارزه با این اختلال کمک می‌کند. اگر متوجه شدید فرزندتان دچار افتادگی پلک شد است فوراً به پزشک مراجعه کنید تا تحت درمان قرار گیرد. از آنجایی که پتوز می‌تواند بینایی شما را تحت تاثیر قرار دهد، باید آن را جدی بگیرید.

پیشنهاد مطالعه
نوروز 1402 مبارک

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا

روشهای درمان افتادگی پلک | بهترین متخصص ژل و بوتاکس

بهترین روش درمان افتادگی پلک

اگر در بینایی مشکلی ندارید و ظاهر چشم برای شما اهمیتی ندارد، نیازی به درمان پتوز ندارید. رایج‌ترین درمان برای پتوز یک روش جراحی به نام ترمیم پتوز است. جراح ناحیه اطراف پلک را با بی حسی موضعی بی‌حس می‌کند سپس یک برش کوچک در پوست پلک بالایی ایجاد می‌کند. بعد از این می‌توانند عضله بالابرنده را با بخیه سفت کنند تا پلک به سمت بالا برود. بعد از آن برش با با بخیه بسته می‌شود.

یکی دیگر از راه‌های درمان افتادگی پلک عمل بلفاروپلاستی است که پوست اضافی پلک را از بین می‌برد. در برخی موارد ابروها را با جراحی بلند می‌کنند که برای افراد مبتلا به پتوز موفقیت آمیز نیست.

پیشنهاد مطالعه
عوارض احتمالی مصرف فیناسه

در سپتامبر 2020 برای اولین بار داروی تجویزی مورد استفاده برای درمان پتوز به نام Upneeq ، توسط سازمان غذا و دارو تایید شد. این دارو یک محلول قطره چشمی است که باعث انقباض عضله بالابرنده چشم می‌شود. با این دارو پلک 1 تا 2 میلی‌متر بازتر می‌شود. این دارو برای پتوز در سطح خفیف تجویز می‌شود.

دکتر ابوالفضل جویا متخصص ژل و بوتاکس را در اینستاگرام دنبال کنید


مطالعه بیشتر:

روش های درمان ریزش سکه ای ریش و موی سر

مراقبت های قبل و بعد از تزریق چربی نانوفت

بعد از پاک کردن تاتو با لیزر چه نکاتی را رعایت کنیم؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *