روش های درمانی جوش دور لب
13 مهر

روش های درمانی جوش دور لب

بررسی روش های درمانی جوش دور لب

در این مطلب سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص تزریق چربی و لیپوترانسفر به مطالعه و بررسی روش های درمانی جوش دور لب خواهیم پرداخت. درمان جوش اطراف لب و دهان به شدت جوش ها و احتمال بازگشت و عود مجدد آنها بستگی دارد. اما برخی گزینه های درمانی برای آن وجود دارند، از جمله:

استفاده از درمان های موضعی

برخی درمان های موضعی برای از بین بردن جوش های اطراف لب و دهان وجود دارند، از جمله:

داروهای ضد آکنه:

برخی از کرم‌های دارویی سطح سبوم پوست را کاهش می‌دهند و حتی ممکن است حاوی خواص آنتی‌بیوتیکی باشند. بنزوئیل پراکسید یکی از این داروها است.

آنتی بیوتیک های موضعی تجویزی:

مصرف آنتی بیوتیک موضعی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند برای کاهش باکتری ها در منافذ شما استفاده شوند. کلیندامایسین پرمصرف ترین آنتی بیوتیک موضعی برای جوش یا جوش است.

پاک کننده های حاوی اسید سالیسیلیک:

اسید سالیسیلیک یک فرمول دارویی است که به پاکسازی سلول های مرده پوست و باکتری ها از منافذ شما کمک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند. چندین محصول بدون نسخه حاوی اسید سالیسیلیک هستند.

مطالعه بیشتر : دلایل و علائم بروز کهیر خورشیدی

ضد آفتاب:

حداقل ۲۰ دقیقه قبل از خروج از خانه به طور مرتب از ضد آفتاب استفاده کرده و از قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور خورشید خودداری کنید. نور خورشید اشعه های مضر فرابنفش ساطع می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند که می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند پوست شما را خشک کرده و باعث افزایش تولید سبوم شود که منجر به ایجاد جوش می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

پیشنهاد مطالعه
افزایش ماندگاری ژل‌های تزریقی
مرطوب کننده ها:

انجام مرطوب کردن منظم پوست برای جلوگیری از خشکی یا تحریک پوست ضروری است. مرطوب کننده ای انتخاب کنید که غیر کومدون زا باشد و چرب نباشد.

روش های پیشگیری از عوامل بروز جوش دور لب | متخصص پوست اصفهان

درمان های کوتاه مدت

برای جوش های جزئی در اطراف دهان، صورت را با استفاده از محصولات مراقبت از پوست تمیز نگه دارید و از دست زدن به آن خودداری کنید. جوش ها را فشار ندهید یا از بین نبرید، زیرا این کار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند به پوست آسیب برساند و باکتری ها را وارد بدن کند. فشردن جوش ها همچنین می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند خطر ایجاد اسکار جوش را افزایش دهد.

بعد از چند هفته بهبود را بررسی کنید. حفظ یک برنامه روزانه مراقبت از پوست می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند به بهبود سلامت پوست در طولانی مدت کمک کند.

اگر این راهکارها موثر نبود استفاده از محصولات بدون نسخه حاوی گوگرد، بنزوئیل پراکسید یا اسید سالیسیلیک می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند در درمان جوش های جزیی موثر باشند. این محصولات با از بین بردن باکتری ها، شکستن جوش های سرسفید و سرسیاه یا کاهش میزان چربی تولید شده توسط پوست عمل می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند.

پیشنهاد مطالعه
لایه برداری شیمیایی پوست و انواع آن

درمان های طولانی مدت

درمان جوش دائمی‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ نیاز به مشاوره با یک متخصص پوست دارد. اگر داروهای OTC و تغییرات سبک زندگی مؤثر واقع نشده باشند، داروهای تجویزی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌توانند به رفع جوش کمک کنند.

داروهای خوراکی

اگر جوش های شما به درمان موضعی پاسخ ندهند، پزشک ممکن است داروهای خوراکی تجویز کند. برخی از این موارد عبارتند از:

قرص های ضد بارداری

گروهی از هورمون‌ها به نام آندروژن‌ها برای تحریک تولید چربی طبیعی پوست یا سبوم شناخته شده‌اند. بنابراین سطوح بالای آندروژن می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند باعث تولید بیش از حد سبوم شود که در نهایت در منافذ پوست شما رسوب کرده و آنها را مسدود می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کند.

اگرچه آندروژن یک هورمون جنسی مردانه است، اما در بدن زنان ، فقط در مقادیر کم تولید می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. زنانی که سطح آندروژن بالایی دارند به طور ناخواسته بیشتر مستعد ابتلا به جوش هستند که به عنوان جوش هورمونی شناخته می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. در چنین حالتی، مصرف قرص های ضد بارداری می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌تواند به ایجاد تغییرات هورمونی در بدن کمک کند که برای کنترل جوش مطلوب است.

پیشنهاد مطالعه
پاک کردن تاتو با لیزر کیوسوییچ

دکتر ابوالفضل جویا را در اینستاگرام دنبال کنید

داروهای ضد بارداری خوراکی حاوی هورمون های جنسی زنانه به نام استروژن و پروژسترون هستند که فعالیت آندروژن ها را خنثی می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند و در نتیجه ترشح سبوم را برای جلوگیری از جوش مهار می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کنند. با این حال، مطالعات بیشتری برای اثبات اثربخشی و ایمنی این روش درمانی برای کنترل جوش مورد نیاز است.

رتینوئیدهای خوراکی

رتینوئیدهای خوراکی معمولاً برای جوش های مداوم و شدید تجویز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شوند. اگر جوش هایی با کیست های دردناک ، چرک یا زخم دارید، پزشک ممکن است ایزوترتینوئین را تجویز کند. رتینوئیدهای خوراکی داروهای تجویزی هستند و فقط باید با تجویز پزشک مصرف شوند.

آنتی بیوتیک ها

گاهی اوقات آنتی بیوتیک های خوراکی برای خلاص شدن از شر عفونت های باکتریایی پوست شما تجویز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود. اریترومایسین یک آنتی بیوتیک خوراکی رایج است که برای کاهش جوش و التهاب تجویز می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود، اگرچه نشان داده شده است که عوارض جانبی گوارشی دارد.

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا


مطالعه بیشتر:

علل ایجاد انواع مختلف لک صورت

فواید مصرف انواع اسکراب پا

عوارض و خطرات جوش شیرین برای مو

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *