بررسی کاربردهای مزونیدلینگ مو
28 اسفند

بررسی کاربردهای مزونیدلینگ مو

آشنایی با کاربردهای مزونیدلینگ مو

مزونیدلینگ روش ترکیبی مزوتراپی و میکرونیدلینگ بصورت همزمان می باشد. در مزوتراپی مواد مورد نیاز برای رشد موها با سرنگ انسولین که سوزن بسیار ریزی دارد به زیر پوست تزریق می شود. در مطلب امروز سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص ژل و بوتاکس کاربردهای مزونیدلینگ مو را مورد بررسی قرار می دهیم.

قطعا جذب تمامی این مواد و ویتامین ها در یک جلسه بصورت صد درصد اتفاق نمی افتد. پزشکان همواره به دنبال یافتن راه حل هایی هستند که تاثیر داروها و روش های درمانی را افزایش دهند و درصد نتیجه گیری از هر یک جلسه درمانی چند برابر گردد. مزونیدلینگ مو یکی از همان روش ها می باشد.

چگونگی عملکرد روش درمانی مزونیدلینگ مو

با دستگاه میکرونیدلینگ که سوزن های بسیار ریزی دارد سطح پوست سر خراشیده می شود تا پوست تحریک گردد و گردش خون افزایش می یابد. این تحریک میزان جذب مواد مزوتراپی را افزایش می دهد، به طوری که سیستم ایمنی بدن فعال می شود تا پوست سر را ترمیم و احیا کند در نتیجه کلاژن بیشتری در این ناحیه تولید و تجمع می یابد. همزمان با این روند درونی از بیرون ویتامین ها و مواد مغذی نیز به کمک پوست می آیند. در نهایت ترکیب این دو فرآیند باعث رشد و تقویت فولیکول های مو که در پوست سر قرار دارند می شود.

پیشنهاد مطالعه
نشانه های سرطان پوست

فعالسازی فولیکول های مو

فولیکول هایی که در مدت زمان طولانی در فاز رشد نبوده اند و به خواب رفته اند با روش مزونیدلینگ مو بیدار و فعال می شوند. پروتئین سازنده موها کراتین نام دارد. کراتین از اسیدهای آمینه تشکیل می شود. کلاژن سرشار از اسیدهای آمینه است. به همین علت افزایش تولید کلاژن در پوست سر موجب افزایش فعالیت ریشه موها و رشد آن ها می گردد. از طرفی دیگر کلاژن به دلیل نقش آنتی اکسیدانی که دارد با رادیکال های آزاد مقابله می کند.

جلوگیری از علل ریزش مو

رادیکال های آزاد در نتیجه آلودگی هوا، برنامه غذایی نامناسب، سیگار، مشروبات الکلی، اضطراب و استرس بوجود می آیند. تمامی این موارد بر ریزش مو تاثیر می گذارند و حضور کلاژن بیشتر می تواند این تاثیر مخرب را کاهش و از بین ببرد. دشمن رادیکال های آزاد آنتی اکسیدان ها هستند.

پیشنهاد مطالعه
آشنایی با لیفت ابرو

روش های انجام مزوتراپی مو | بهترین متخصص ژل و بوتاکس

عملکرد مزونیدلینگ مو

بعد از انجام مزونیدلینگ مو گردش خون در زیر پوست سر بیشتر می شود و اکسیژن و مواد غذایی بیشتری به سلول های این ناحیه می رسد و وضعیت آن ها نسبت به قبل از انجام این کار بهبود پیدا می کند و ریشه های مو جان می گیرند.

افراد مناسب برای مزونیدلینگ مو

انجام میکرونیدلینگ برای پوست سر کسانی که دچار ریزش موی سکه ای و هرگونه طاسی الگوی مردانه شده اند نتیجه فوق العاده ای دارد. روند زخم کردن ناحیه مورد نظر به بازسازی، ترمیم و سلامت فولیکول های مو منجر می شود. بنابراین وضعیت موهای کم پشت و نازک نیز بهبود می یابد.

استفاده همزمان از روش های درمانی متفاوت

این روش تنها با مواد مزوتراپی انجام نمی شود بلکه می توان سطح پوست سر را خراشید و همزمان پی آر پی (پلاسمای خون) انجام داد. در حقیقت به دلیل اینکه میکرونیدلینگ جذب مواد رو افزایش می دهد می توان تمامی داروها و روش های تقویتی را همزمان با آن انجام داد.

پیشنهاد مطالعه
ویژگی های بالینی ملانوما چیست؟

دکتر ابوالفضل جویا بهترین متخصص ژل و بوتاکس را در اینستاگرام دنبال کنید

مراحل درمان با مزونیدلینگ مو

معمولا قبل از شروع انجام کار پوست سر با الکل پاکسازی و توسط محلول های موضعی بی حس می شود. مدت زمان درمان مزونیدلینگ حدودا 30 تا 45 دقیقه است. با توجه به شرایط موها پزشک تعداد جلسات و فواصل زمانی بین آن ها را برای شما تعیین می کند.

نکات مراقبتی قبل و بعد از مزونیدلینگ مو

ممکن است تا دو سه روز بعد از انجام مزونیدلینگ التهاب و قرمزی وجود داشته باشد. این روش درمانی برای خانم های باردار انجام نمی شود و اگر داروی خاصی مانند رقیق کننده های خون مصرف می کنید حتما به پزشک اطلاع دهید.

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا


مطالعه بیشتر:

کرایوتراپی یا سرما درمانی برای بیماری های پوستی

مراقبت های تزریق فیلر زیر چشم

انواع اسید تراپی پوست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *