افراد نامناسب برای انجام میکرونیدلینگ
10 تیر

افراد نامناسب برای انجام میکرونیدلینگ

ویژگی افراد نامناسب برای انجام میکرونیدلینگ

در مطلب امروز سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان افراد نامناسب برای انجام میکرونیدلینگ را مورد قرار می دهیم. ممکن است شما از درمان های خانگی و ماسک های لایه بردار زیادی برای برطرف نمودن مشکلات پوستی خود استفاده کرده باشید و نتیجه ای از آن نگرفته باشید. در چنین شرایطی میکرونیدلینگ گزینه بسیار مناسبی برای درمان مشکلات پوستی شماست. اما اگر جزو گروه های زیر هستید، استفاده از این روش درمانی به شما توصیه نمی شود:

  • خانم های باردار
  • کسانی که بیماری های خاصی مثل پسوریازیس و یا اگزما دارند
  • کسانی که بر روی پوست صورتشان زخم باز دارند
  • کسانی که چند روز قبل، پرتو درمانی انجام دادند
  • کسانی که سابقه اسکار پوستی دارند
پیشنهاد مطالعه
تاثیر مصرف کرم آرنیکا پس از تزریق چربی

جلسات مورد نیاز برای میکرونیدلینگ صورت

شاید این سوال برای شما مطرح شود که برای اینکه بتوانیم از میکرونیدلینگ نتیجه بگیریم، باید چند جلسه تحت درمان باشیم؟ در ابتدا باید به این موضوع اشاره کنیم که همه چیز به شرایط پوستی شما و تشخیص پزشک متخصص بستگی دارد.

در واقع شما باید مراحل درمان را تکمیل کنید و به توصیه پزشک عمل کنید. اما به طور معمول تعداد جلسات درمانی برای صورت بین ۳ تا ۵ جلسه با فاصله یک ماه است. البته تاکید می کنیم که همه چیز به تشخیص پزشک و وضعیت پوست شما بستگی دارد.

بررسی کاربردهای مزونیدلینگ مو | بهترین متخصص ژل و بوتاکس

مراقبت های قبل و بعد از میکرونیدلینگ

قبل از انجام میکرونیدلینگ  صورت بهتر است طی یک جلسه ویزیت، از پزشک متخصص مشورت بگیرید و اگر بیماری خاصی دارید و یا از داروهای خاصی مثل ایبوپروفن، داروهای درمان کننده آکنه و یا رتینوئیدها استفاده می کنید، آن را با پزشکتان در میان بگذارید تا در صورت لزوم مصرف این داروها قطع شود و یا آزمایشات لازم انجام شود تا از بروز عوارض جانبی، جلوگیری شود.

پیشنهاد مطالعه
روش‌های موثر برای از بین بردن خط خنده (2)

دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید

عوارض میکرونیدلینگ

تمام روش های زیباسازی پوست عوارض خاص خودشان را دارند، میکرونیدلینگ هم از این روش ها مستثنا نیست. ممکن است بعد از عمل شما تا حد بسیار کمی تحریک پوستی داشته باشید و تا چند روز بعد از عمل پوست شما قرمز باشد. همچنین کبودی، تورم، خونریزی و عفونت از دیگر عوارض این روش درمانی است که به ندرت بین بیماران دیده شده است. بهتر است تا اگر عوارض شدیدی را مشاهده کردید، حتما آن را با پزشکتان در میان بگذارید.

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا 


مطالعه بیشتر:

تشخیص انواع زگیل

پیشنهاد مطالعه
بایدها و نبایدها در تزریق بوتاکس

نکاتی در مورد لیفت صورت بدون جراحی

نحوه درمان عرق صورت با بوتاکس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *