علل و علائم ریزش موی ارثی
1 آذر

علل و علائم ریزش موی ارثی

علل ریزش موی ارثی کدامند؟

ریزش موی ارثی ناشی از ترکیبی از عوامل ژنتیکی و هورمونی است.‌ هورمون دی‌هیدروتستوسترون (DHT) عامل اصلی ریزش موی ژنتیکی در افراد مستعد به این نوع ریزش است. DHT، باعث تغییر در فولیکول‌ها و در نهایت ریزش موی سر می‌شود. موهایی که از فولیکول‌های متأثر از DHT رشد می‌کنند به تدریج باریکتر و کوتاه‌تر شده، و رنگشان روشن‌تر می‌شود تا جایی که در نهایت فولیکول‌ها کاملاً کوچک شده و از بین رفته و رشد مو متوقف می‌شود. در واقع سابقه‌ فامیلی نقشی اساسی در علت ریزش مو مردان دارد.

علائم ریزش موی ارثی کدامند؟

مردان زودتر و بیشتر از زنان به ریزش موی ارثی دچار می‌شوند. عموماً عقب رفتن خط رویش مو یا ریزش مو در مردان می‌تواند در هر سنی بعد از بلوغ شروع شود. معمولاً، در زمان شروع ریزش مو زنان نسبت به مردان دیرتر بوده و در دهه‌های ۵۰ یا ۶۰ زندگی رخ می‌دهد. البته، گاهی اوقات ریزش موی ارثی در زنان زودتر از این، یعنی در دهه‌های ۳۰ یا ۴۰ زندگی، بروز می‌کند. در برخی زنان، این عارضه به بیش از اندازه بودن هورمون‌های مردانه در بدن، مانند آنچه در سندرم تخمدان پلی‌کیستیک (PCOS) رخ می‌دهد، ارتباط دارد. برای درمان ریزش مو زنان باید توجه داشت که آکنه، افزایش موهای صورت، نامنظم شدن عادات ماهانه و ناباروری همگی از علائم این سندرم هستند.

پیشنهاد مطالعه
علل خارش خال

2 دیدگاه

  1. سلام خسته نباشيد اقاى دكتر. من حدود ١ ماه قبل ، تويط شما ويزيت شدم براى ريزش شديد مو و خارش سر و شما بهم قرص فلوتاميد و محلول تركيبي ماينوكسيديل تجويز كرديد و استفاده كردم اما هنوز ويزش موى من خوب نشده و خارش سرم ادامه داره.
    ميتونيد بهم بكين اكه لازمه داروهامو تغيير بدم؟

    1. سلام
      اولین علایم در پایان 2 ماه است ضمنا نیاز به درمانهای بعدی و ویریت های مکرر و بطور کلی درمان ریزش مو طولانیست که حتما قبلا توضیح داده شده است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *