کنترل و درمان حساسیت به نور خورشید
28 مرداد

کنترل و درمان حساسیت به نور خورشید

راه های کنترل و درمان حساسیت به نور خورشید

قصد داریم تا در ادامه این مطلب سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص ژل و بوتاکس به بررسی کنترل و درمان حساسیت به نور خورشید بپردازیم. اگر بعد از قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، به واکنش‌های پوستی غیرمعمول و آزاردهنده دچار شدید، حتماً به پزشک مراجعه کنید. چنانچه این علائم شدید بودند یا با گذشت زمان درمان نشدند بهتر است به متخصص پوست مراجعه کنید.

اگر تنها چند دقیقه پس از حضور در نور آفتاب، بروز کهیرها را روی پوست‌تان مشاهده کردید، بهتر است با در نظر گرفتن خطر شوک آنافیلاکسی در “کهیر خورشیدی”، سریع‌تر به مرکز درمانی مراجعه کنید.

پیشنهاد مطالعه
عوارض و نکات مراقبتی بوتاکس گونه

مطلب پیشنهادی برای مطالعه : بررسی سؤالات متداول مربوط به میخچه و پینه

نحوه کنترل و درمان حساسیت به نور خورشید

اگر آلرژی خورشیدی دارید و یا پوست شما نسبت به نور آفتاب حساسیت بالایی دارد، با رعایت نکات زیر می‌توانید احتمال بروز مشکل را کاهش دهید:

  • در ساعاتی از روز که تابش آفتاب شدید است از قرار گرفتن در معرض آن اجتناب کنید. سعی کنید بین ساعات 10 صبح تا 4 بعدازظهر زیر نور آفتاب نروید.
  • از قرار گرفتن ناگهانی زیر نور شدید آفتاب خودداری کنید. علائم آلرژی آفتابی در بسیاری از افراد در بهار یا تابستان و با قرار گرفتنِ طولانی مدت زیر نور آفتاب بروز می‌کند. برای سازگار شدن پوست‌تان با آفتاب بهتر است اگر ناچار هستید در محیط باز باشید، زمان قرار گرفتن زیر نور آفتاب را به تدریج افزایش دهید.
پیشنهاد مطالعه
راهکارهای رفع مشکلات اساسی ریشه و ساقه مو

بررسی انواع آلرژی پوست به نور خورشید | بهترین متخصص پوست اصفهان

  • از عینک آفتابی و لباس‌های مناسب استفاده کنید. پیراهن‌های آستین بلند و کلاه‌های لبه‌دار از پوست در برابر آفتاب محافظت می‌کنند. سعی کنید از پوشیدن لباس‌هایی که نازک هستند و یا بافت شلی دارند خودداری کنید چون پرتوی فرابنفش از آن‌ها عبور می‌کند.

دکتر ابوالفضل جویا را در اینستاگرام دنبال کنید

  • از ضدآفتاب استفاده کنید؛ پیشنهاد ما ضدآفتاب‌های طیف گسترده با SPF حداقل 30 است. در مصرف ضدآفتاب دست و دل باز باشید و هر دو ساعت آن را تجدید کنید؛ اگر شنا یا عرق کردید، حتماً ضد آفتاب را در فاصله‌های زمانی کوتاه‌تری تجدید کنید.
  • از عوامل محرک‌ دوری کنید. اگر می‌دانید که پوست شما به ماده خاصی مثل یک دارو، یا خوراکی‌های خاصی مثل زردک (هویج وحشی) یا لیمو، حساس است از مصرف آن‌ها خودداری کنید.
  • برای درمان بهتر آلرژی خورشیدی با یک متخصص پوست مشورت کنید.
پیشنهاد مطالعه
برداشتن خال ( قسمت دوم )

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا


مطالعه بیشتر:

ویتامین‌ها و مواد معدنی برای جلوگیری از سفیدی مو

بررسی تفاوت های فیلر مو با مزوتراپی ، کراتینه‌کردن و بوتاکس مو

پاسخ به پرسش های متداول در مورد خشکی مو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *