عوامل افزایش ترشحات پوست سر
2 دی

عوامل افزایش ترشحات پوست سر

عوامل افزایش ترشحات پوست سر چیست؟

در ادامه این مقاله از سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان به بررسی عوامل افزایش ترشحات پوست سر خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

فولیکولیت پوست سر

فولیکولیت به عفونت فولیکول های مو گفته می شود. ممکن است در ابتدا تصور کنید که این بیماری هیچ گونه ارتباطی با ترشحات پوست سر ندارد. اما در واقع عفونت فولیکول های مو عامل تهدید بزرگی برای سلامت پوست سر است. فولیکولیت پوست سر معمولاً به شکل برجستگی های کوچک سفید یا زرد است. این برجستگی ها تقریباً مانند آکنه در بالای سر شما مشاهده می شوند. گاهی اوقات، برآمدگی های بسیار بزرگ هستند و در هنگام لمس سخت به نظر می رسند. این برجستگی ها معمولاً با درد، خارش شدید و تحریک پوست سر همراه هستند. علل احتمالی زیادی برای ابتلا به فولیکولیت پوست سر وجود دارد. برخی از شایع ترین علل عبارتند از:

مطالعه بیشتر : افزایش سرعت رشد ابروها

  • ضعیف شدن سیستم ایمنی
  • تعریق بیش از حد پوست سر
  • بیماری های پوستی مانند اگزما
  • بهداشت ضعیف مو و پوست سر
  • ترکیبات شیمیایی موجود در محصولات مو

برجستگی هایی که به دلیل فولیکولیت روی پوست سر ایجاد می شوند معمولاً پر از چرک هستند. این برجستگی ها ممکن است پس از مدتی باز شوند و شروع به ترشحات چرکی کنند. این بیماری اغلب با خارش همراه است. حتی کوچکترین لمس می تواند باعث ترکیدن تاول ها شود. یکی دیگر از علائم کلیدی این بیماری التهاب شدید پوست سر است.

پیشنهاد مطالعه
ارتباط لکه های پیری با سرطان

اگر به فولیکولیت خفیف پوست سر مبتلا هستید، باید بدانید که این بیماری به راحتی قابل درمان است. معمولا استفاده از یک شامپوی ملایم و تمیز نگه داشتن پوست سر نیز تا حد زیادی به درمان مشکل کمک می کند. استفاده از شامپوهای ضد شوره و همچنین محصولات دیگری که باعث پاک شدن چربی بیش از حد پوست می شوند، معمولا در درمان این بیماری مفید هستند.

مقایسه پسوریازیس پوست سر با شوره سر | بهترین متخصص ژل و بوتاکس

پسوریازیس پوست سر

پسوریازیس پوست سر به صورت جوش های پوسته پوسته ظاهر می شود. این بثورات در اغلب موراد همراه با خارش شدید است و می تواند باعث ترشح شود. لکه های ایجاد شده توسط پسوریازیس معمولا خشک و پوسته پوسته هستند. اما اگر این لکه ها آلوده و عفونی شوند، ممکن است مایعات چرکی زرد رنگ از آنها ترشح کند.

پسوریازیس یک بیماری شایع پوستی است که میلیون ها نفر را در سراسر جهان تحت تاثیر قرار می دهد. اما، هیچ درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد. بررسی ها در مورد این بیماری همچنان ادامه دارد. به نظر می رسد که ابتلا به این بیماری با ضعیف بودن سیستم ایمنی بدن ارتباط دارد. اما، چون علت دقیق بیماری مشخص نیست به همین علت درمان قطعی نیز برای آن وجود ندارد.

پیشنهاد مطالعه
جوش نوزاد چیست؟

اما این مساله به این معنی نیست که باید برای همیشه با زخم های ناشی از پسوریازیس زندگی کنید. اکثر افراد مبتلا به این بیماری یاد گرفته اند که چگونه علائم آن را به خوبی مدیریت کنند. مهمترین علائم این بیماری شامل خارش، قرمزی و التهاب است. اما اگر یاد بگیرید که علائم را مدیریت کنید، می توانید با وجود ابتلا به پسوریازیس همچنان به زندگی عادی خود ادامه دهید.

درمان پسوریازیس پوست سر بستگی به شدت بیماری دارد. اغلب اوقات، شامپوهای پسوریازیس و عوامل موضعی می توانند به کنترل آن کمک کنند. گاهی اوقات ممکن است، برای درمان سریع تر بیماری، متخصص پوست استفاده از لیزر درمانی را به شما پیشنهاد بدهد.

دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید

کیست ها

کیست تقریباً در هر جایی از بدنتان می تواند تشکیل شود. گاهی اوقات، افراد حتی متوجه نمی‌شوند که پوست سرشان دارای کیست است. زیرا کیست ها می توانند به راحتی در زیر موهای ضخیم و متراکم شما از نظر پنهان شوند. اما در برخی افراد کیست های پوست سر همراه با خارش شدید هستند. به همین علت این افراد خیلی سریع تر متوجه وجود کیست بر روی پوست سر خود می شوند.

پیشنهاد مطالعه
تزریق سه‌بعدی چیست؟

معمولا کیست های روی پوست سر در کنار فولیکول های مو قرار دارند. این کیست ها به کندی رشد می کنند و در بیشتر مواقع به سختی متوجه وجود آنها می شوید. کیست ها معمولاً هیچ درد یا ناراحتی ایجاد نمی کنند و در بیشتر موارد بی ضرر هستند. اگر کیست دارید، بهتر است که در اسرع وقت به پزشک مراجعه کنید. اما، اکثر افرادی که دارای کیست هستند بدون مشکل با این کیست ها زندگی می کنند.

کیست ها در برخی موارد ممکن است متورم شوند. تورم کیست ها اغلب با درد زیادی همراه است. کیست متورم شروع به ترشح چرک و مایعات می کند. این ترشحات اغلب دارای بوی بدی هستند.

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا


مطالعه بیشتر:

نتایج عمل سابسیژن اسکار

مقایسه پسوریازیس پوست سر با شوره سر

نکات مراقبتی برای بهبود پارگی مویرگ صورت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *