بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟؟؟؟؟؟؟
1 دی

بهترین درمان زگیل تناسلی چیست؟؟؟؟؟؟؟

dokteronline-aldara-438-3-1353057902امروزه این بیماری مقاربتی بشدت شیوع پیدا کرده است و با توجه به اینکه میتواند در خانمها  پیش زمینه ایجاد کانسر دهانه سرویکس باشد  و نیز با توجه به احتمال زیاد انتقال ان از طریق جنسی توجه زیادی بلحاة بهداشتی در افراد فعال جنسی باید انجام پذیرد.

امروزه در کشورهایی مثل امریکا و اکثر کشور های پیشرفته واکسیناسیون بر علیه ویروس اچ پی وی مثل واکسن گارداسیل موجود است  که بصورت اجباری تا قبل از 25 سال در 3 نوبت انجام میپذیرد  و در ایران خوشبختانه والبته  در حال حاضر موجود است و با تجویز توسط پزشک در دسترس است اما توجه به این نکته ضروری است که گارداسیل جهت  پیشگیری است نه جهت درمان.

از درمانهای قدیمی تر کوتر و پودوفیلین است در حال حاضر از لیزرها نیز با دقت بیشتر استفاده میشود. کرایو تراپی با گاز نیتروژن  در دستان  متبحر جزو روشهای موثر میباشد.

پیشنهاد مطالعه
کدام روش جوانسازی بهتر است؟؟؟؟ مقایسه روشهای جوانسازی با یکدیگر....

یکی از درمانهای جدید استفاده از کرم آلدرا یا ایموکویمود با مکانیسم ایمونو مدولاتوری یا تحریک سیستم ایمنی است. مدت زمان مصرف این دارو در زگیل تناسلی 4 ماه بصورت یک روز در میان است.کرم در زنان ممکن است بهتر اثر کند. در مطالعه FDA میزان کلیرانس کامل وقتی سه بار در هفته به مدت ۱۶ هفته به کار رود به طور کلی در زنان ۷۲% ، در مقایسه با ۳۳% در مردان است. این دارو گران قیمت است. خیلی از بیماران، سریع تر بهبود می یابند و بنابراین مصرف کم تر دارو را لازم دارند که منجر به صرف هزینه کم تری می شود. دارو در بسته بندی های ۱۲
پاکه ای با دستور استفاده هر پاکه برای یک بار در دسترس است. مقدار کمی از کرم روی ضایعه مالیده می شود و مابقی آن در پاکه می ماند. داروی باقیمانده در پاکه اثر خود را از دست نمی دهد و نیازی به دورانداختن نیست. استفاده از باقیمانده هر کرم در درمان روزهای بعد هزینه صرف شده را کاهش می دهد.
هنوز برای استفاده در درمان زگیل های اورترال، واژینال، سرویکال، رکتال و یا اینتراآنال تأیید نشده است. برای استفاده در حاملگی تأیید نشده است.

پیشنهاد مطالعه
ترک پا و دلایل ایجاد و درمان آن

یک فایده مهم این دارو نسبت به سایر داروهایی که توسط خود بیمار به کار می رود این است که می توان کرم را روی نواحی که مشاهده آن ها مشکل است مثل وولو و وستیبول به راحتی به کار برد زیرا استفاده از آن لازم نیست محدود به ضایعه باشد.
بهتر است اثر آن توسط درمانگر هر ماه یک بار بررسی شود و سپس دارو ادامه یابد.

استفاده از آن، مانعی برای به کار بردن سایر روش های درمانی مثل TCA، Cryo و غیره توسط کلینیسین نیست.
عوارض جانبی: راکسیون های پوستی موضعی مثل قرمزی، اروزیون، خارش، پوسته پوسته شدن و تورم شایع ترین عوارضی هستند که مشاهده می شوند ولی اغلب خفیف هستند. در صورت شدید بودن این عوارض و واکنش شدید باید استفاده از دارو تا زمان فروکش کردن راکسیون های مزبور، قطع شود.

پیشنهاد مطالعه
لیزر موهای زائد،مزایا و عوارض

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *