عوارض و فاکتور های ریسک پذیر در تزریق ژل چیست؟
افرادی که تزریق ژل را پشت سر گذاشتهاند، با برخی از عوارض تزریق ژل روبرو میشوند. این آثار جانبی معمولا برای همه افراد رقم میخورند اما دوران ماندگاری آنها در بدن بسیار کوتاه است. مطلبی که امروز در سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص تزریق چربی و لیپوترانسفربرای شما منتشر شده است. به بررسی عوارض و فاکتور های ریسک پذیر در تزریق ژل خواهد پرداخت. اگر این تزریق در شرایط مطلوب صورت بگیرد، آثار جانبی به هیچوجه شدید و جدی نخواهند بود. عوارض احتمالی تزریق فیلر شامل موارد زیر هستند:
- قرمزی پوست در ناحیه انجام تزریق ژل
- احساس تورم در ناحیه تزریق
- درد حداقلی در پوست
- کبودی در ناحیه انجام تزریق
- احساس خارش در ناحیه انجام تزریق
همه این عارضهها نهایتا تا یک هفته در ظاهر شما دوام میآورند و پس از آن، کاملا محو میشوند. این عارضهها حداقلی هستند و تحمل آنها اصلا دشوار به نظر نمیرسد. در نتیجه آنچه به عنوان عوارض جانبی تزریق ژل گفته میشود، نهایتا شامل همین موارد خواهند بود. اگر به هر دلیلی این عوارض تزریق ژل در بدن شما بیشتر از یک هفته دوام آوردند، باید برای انجام معاینههای بعدی به پزشک مراجعه کنید. این اتفاق البته به ندرت دیده میشود و برای بسیاری از افراد اتفاق نمیافتد.
واقعیت عوارض جانبی شدید تزریق ژل
گاهی در مورد تزریق ژل، عوارض جانبی شدیدی مثل عفونت زیاد، تورم شدید، آسیب رگهای خونی و آسیب به بافت، شنیده میشوند. این عوارض تنها در صورتی رخ خواهند داد که این تزریق را به جای یک کلینیک معتبر، در یک کلینیک غیرمجاز انجام بدهید. اگر فردی که این تزریق را برای شما انجام میدهد، فاقد تخصص و مهارت کافی باشد، در صورتی که تکنیک درستی در انجام تزریق به کار نرود و همچنین اگر میزان ژل برای تزریق به درستی انتخاب نشود، ممکن است عارضههای جانبی زیادی برای شما به وجود بیایند.
یکی از نگرانیهای افراد در مورد تزریق ژل، امکان جابجایی ژل تزریق شده پس از پایان فرآیند است. حقیقت این است که این تجربه در شرایط عادی، هرگز اتفاق نمیافتد. اگر ژل در شرایط استاندارد تزریق شده باشد، تنها در صورتی در ظاهر شما جابجا خواهد شد که مراقبتهای اصولی لازم را از آن به عمل نیاورید و فشار بسیار زیادی به ناحیه انجام تزریق وارد کنید.
فاکتور های ریسک پذیر در تزریق ژل
قبل از تزریق ژل، باید فاکتورهای ریسکپذیر را نیز در این زمینه در نظر بگیرید. در حقیقت اگر در شرایطی خاص قرار دارید، نباید به سراغ این فعالیت بروید چرا که در این صورت، عوارض جانبی زیادی برای شما ایجاد خواهد شد:
- اگر پوست شما به هر دلیلی دچار تورم زیاد شده است، بهتر است به سراغ تزریق ژل نروید. زخم، آکنههای فعال و مسائلی از این دست میتوانند در ایجاد تورم در پوست اثر داشته باشند.
- اگر دچار آلرژیهای حاد هستید و ممکن است به هر کدام از ترکیبهای به کار رفته در ژل واکنش آلرژیک داشته باشید، نباید به سراغ تزریقِ فیلر بروید.
- در صورتی که دچار اختلال خونریزی زیاد هستید، بهتر است روش دیگری را برای جوانسازی پوست استفاده کنید.
- اگر باردار هستید، در دوران شیردهی به سر میبرید و یا زیر ۱۸ سال سن دارید، نباید تزریق ژل انجام بدهید.
- اگر پوست شما بیش از حد مستعد زخم به نظر میرسد، تزریق ژل عوارض جانبی بسیار زیادی برای شما به همراه خواهد داشت.
دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید
راه های ارتباط با متخصص ژل و بوتاکس