راه های درمان کم پشتی ریش و سبیل
در این مطلب از سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان قصد داریم راه های درمان کم پشتی ریش و سبیل را بررسی کنیم. همراه ما باشید.
درمان هورمونی
این نوع درمان ها فقط در موارد کمبودهای هورمونی استفاده دارند و در مواردی که فرد دچار کمبود هورمونی نیست، استفاده از هورمون های جنسی مردانه فقط باعث پیدایش عوارض این هورمون ها خواهد شد.
درمان دارویی
در موارد بیماریهای مو مثل بیماریهای خود ایمنی، روماتیسمی و قارچی امکان دارد احتیاج به درمان اختصاصی باشد.
مزوتراپی
مزوتراپی یکی از روشهای درمانی است که به رشد مجدد موها هم کمک میکند. اساساً این روش درمانی مؤثر برای کمک به رشد موهای سر مورد استفاده قرار میگیرد؛ اما میتوان از این روش برای درمان ریزش موی صورت هم کمک گرفت. معمولاً درصورتیکه موهای صورت بهصورت نامنظم و پراکنده رشدکرده باشند یا این که رشد آنها بسیار کم و ضعیفباشد، از مزوتراپی ریش و سبیل استفاده میکنند. متدهای متفاوتی برای اجرای تکنیک درمانی مزوتراپی مورد استفاده قرار میگیرد. بر اساس الگوی ریزش ریش و میزان این ریزش، از کوکتلهای درمانی متفاوتی استفاده میشود. کوکتلهای آلوپاتیک مورداستفاده در مزوتراپی مو ، معمولاً حاوی ویتامینهای مختلف، انواع مواد معدنی، الاستین، کلاژن پوستی ، ترکیبات گشادکننده عروق و سایر اجزای فعال هستند.
دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا
درمان های موضعی محرک مو
داروی عمده مورد استفاده در این گروه محلول موضعی ماینوکسیدیل می باشد. در افرادی که دارای فولیکول های مو هستند و به صورت ارثی دچار عدم رشد یا تأخیر در رشد موهای صورت هستند، استفاده از این دارو با نتایج قابل قبولی همراه است.
کاشتن مو
کاشت موی صورت همان روش کاشت موی سر معمولی است. پیوندها با برداشتن فولیکولهای سالم از محل اهداکننده انجام میشود. به طور کلی جراحان ناحیه اهداکننده را از پشت سر بیمار انتخاب میکنند تا اطمینان حاصل کنند که فولیکولهای موی جمع شده شبیه به موهای صورت خود بیمار است. سپس برشهایی در محلهای گیرنده (ریش، سبیل یا ابروها) ایجاد میشود و فولیکولهای سالم برداشت شده به صورت جداگانه وارد پوست میشوند. این فرایند بارها تکرار میشود تا نتیجهای طبیعی و متناسب حاصل شود.
دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست اصفهان را در اینستاگرام دنبال کنید