پیشگیری و درمان سلولیت پستان
17 بهمن

پیشگیری و درمان سلولیت پستان

پیشگیری و درمان سلولیت پستان

راه‌های پیشگیری از ابتلا به سلولیت پستان

سلولیت که در اثر بریدگی یا گزش ایجاد می‌شود، به طور معمول می‌تواند با پاکسازی و باندپیچی منطقه آسیب دیده پیشگیری شود. اگر بریدگی یا گزشی روی پستان شما ایجاد شد، ممکن است بتوانید از پمادها و باندهای بدون نسخه استفاده کنید تا مطمئن شوید این بریدگی و گزش به سلولیت تبدیل نمی‌شود.

همچنین با انجام برخی مراقبت‌های جزئی می‌توان از سلولیت پستان ناشی از جراحی و درمان‌های مرتبط با سرطان جلوگیری کرد. از پزشک خود در مورد موارد زیر سوال کنید:

شستن محل قبل از ایجاد برش

  • انجام هر گونه جراحی در مراکز سرپایی، زیرا در مقایسه، خطر عفونت پس از بستری در بیمارستان به لحاظ آماری بیشتر است
  • مصرف آنتی بیوتیک قبل یا بعد از هرگونه عمل به عنوان یک اقدام پیشگیرانه، خصوصاً اگر مستعد ابتلا به عفونت هستید.
پیشنهاد مطالعه
کلیپ آپارات ضد آفتاب مناسب بعد از لیزر

پیشگیری و درمان سلولیت پستان | بهترین متخصص ژل و بوتاکس

راه درمان سلولیت پستان

سلولیت پستان، مانند سایر اشکال سلولیت، با آنتی بیوتیک درمان می‌شود. این داروها معمولاً به مدت ۷-۱۰ روز مصرف می‌شوند تا اطمینان حاصل شود که عفونت مجدداً عود نمی‌کند. همه داروها را طبق دستور مصرف کنید. پزشک شما احتمالاً بعد از دو هفته شما را معاینه مجدد خواهد کرد تا مطمئن شود عفونت کاملاً از بین رفته است.

از پزشک خود سوال کنید که آیا می‌توانید در حین مصرف آنتی‌بیوتیک از مسکن‌های بدون نسخه مانند استامینوفن (تایلنول) برای تسکین ناراحتی استفاده کنید. اگر بدن شما به آنتی بیوتیک های تجویز شده پاسخ ندهد، پزشک ممکن است آنتی بیوتیک های داخل وریدی را که در بیمارستان تزریق می‌شود، توصیه کند.

پیشنهاد مطالعه
تشخیص و درمان آرگیریا

عوارض

اگر سلولیت پستان درمان نشود، می‌تواند منجر به عوارض جدی شود. عفونت خون می‌تواند منجر به مسمومیت (سپتیسمی) شود که به شدت کشنده است. سلولیت پستان ممکن است منجر به ورم لنفاوی شود. ورم لنفاوی بیماری است که در آن غدد لنفاوی قادر به تخلیه صحیح نیستند. اگر یک یا چند غدد لنفاوی خود را برداشته باشید، ممکن است در معرض خطر باشید.

کنترل

به محض شروع مصرف آنتی بیوتیک، باید طی دو روز متوجه بهبود علائم خود شوید. اگر بهبودی مشاهده نکردید، با پزشک خود تماس بگیرید. او ممکن است بخواهد دوباره شما را مجدداً معاینه کند و احتمالاً دوره دیگری از درمان را تجویز نماید. اگر سیستم ایمنی بدن شما به دلیل درمان‌های سرطان به خطر بیفتد، احتمال عود سلولیت وجود دارد. با پزشک خود در مورد راه‌های تقویت ایمنی صحبت کنید. در صورت بروز مجدد سلولیت پستان، ممکن است پزشک آنتی بیوتیک در اختیار شما قرار دهد.

پیشنهاد مطالعه
کاربردهای آر اف فرکشنال

سلولیت پستان در صورت ابتلا و درمان به موقع، چشم انداز مثبتی دارد. در صورت عدم درمان، مسمومیت خونی و مرگ امکان پذیر است.

بهترین متخصص ژل و بوتاکس | دکتر جویا را در اینستاگرام دنبال کنید


مطالعه بیشتر:

علل و عوامل بوجود آمدن کبودی

روش درمان سیاهی ناخن پا

علل و علائم سلولیت پستان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *