مشکلات رایج پوستی در دوران بارداری
17 مرداد

مشکلات رایج پوستی در دوران بارداری

بررسی مشکلات رایج پوستی در دوران بارداری

بارداری، دورانی است که شما ممکن است طی آن تغییرات گوناگونی را در بدن خود مشاهده کنید. گروه قابل توجهی از این تغییرات مربوط به پوست شما هستند. اگر مشکلات پوستی در بارداری را نشناسید، ممکن است با بروز آن‌ها دچار ترس و اضطراب شوید. بنابراین اگر در دوران بارداری هستید یا قصد بارداری در آینده را دارید، اطلاع از تغییرات و مشکلات پوست در این دوران و راه‌های مقابله با آن‌ها برای شما مفید خواهد بود. در ادامه این مطلب سایت دکتر ابوالفضل جویا متخصص ژل و بوتاکس به بررسی و مشکلات رایج پوستی در دوران بارداری خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

همه بانوان باردار، تغییرات پوستی را یکسان و مشابه با یک‌دیگر تجربه نمی‌کنند. تغییرات پوستی می‌تواند خود را به شکل‌های متفاوتی نشان دهد. از جمله آن‌ها می‌توان به مواردی نظیر درخشنده شدن پوست صورت یا ظاهرشدن رگه‌های صورتی و قرمزرنگ روی پوست شکم اشاره کرد.

پیشنهاد مطالعه
درمان کلویید یا گوشت اضافه

مطلب پیشنهادی برای مطالعه : مقایسه روش های مختلف درمان میخچه و پینه

ایجاد جوش و آکنه روی پوست

اگر از قبل مشکل آکنه داشته باشید، ممکن است وضعیت پوست و جوش‌های شما در دوران بارداری تشدید شود. هورمون‌های اضافی در بدن باعث می‌شوند غدد چربی، فعالیت و ترشح چربی خود را بیشتر کنند و به‌ این ‌ترتیب باعث ظهور هرچه بیش‌تر جوش‌ها ‌شوند. شما باید یک روتین پاکسازی دقیق و مداوم داشته باشید. برای این کار، می‌توانید روتین خود را با یک فوم شستشو یا ژل شستشوی صورت بدون نیاز به نسخه پزشک شروع کنید. برای جلوگیری از حالت تهوع، استفاده از پاک‌کننده‌های بدون عطر را فراموش نکنید.

هر شب و هر صبح صورت‌تان را با پاک‌کننده مناسب پوست‌تان تمیز کنید؛ اما یادتان باشد شستن بیش ‌از حد صورت می‌تواند باعث خشکی پوست شما شود.

علل و عوارض خشکی و خارش پوست در دوران بارداری | متخصص پوست اصفهان

در مرحله بعدی، از میسلار واتری که خاصیت قابض دارد استفاده کنید تا به کمک آن بتوانید چربی باقی‌مانده پوست را از بین ببرید. از مصرف فرآورده‌های قابض (استرینجنت‌) ضدآکنه اجتناب کنید. این نوع محصولات ممکن است موادی با خاصیت ضدآکنه داشته باشند که برای زنان باردار توصیه نمی‌شوند. برای ‌مثال، در سه ماهه اول بارداری باید از مصرف ترکیباتی مانند ویتامین A اجتناب کرد. البته پس از سه ماهه اول می‌توان این ترکیبات را تحت نظر پزشک به روتین پوستی افزود. همچنین فراموش نکنید این روتین را با یک مرطوب کننده فاقد چربی تکمیل کنید.

پیشنهاد مطالعه
مزایای استفاده از لیزر لیپولیز نسبت به سایر روش ها

در کل اگر مشکل آکنه شما با انجام روتین پوستی مناسب نیز برطرف نشد، حتماً درباره درمان جوش در دوران بارداری با متخصص پوست مشورت کنید.

مشکل رایج ترک های پوستی

ایجاد ترک‌های پوستی (Stretch marks) یکی از شایع‌ترین مشکلات پوستی در بارداری است که برای اکثر بانوان باردار رخ می‌دهد. تقریباً 90 درصد از زنان باردار ترک‌های پوستی را تجربه می‌کنند و برای رفع ترک‌ های پوستی به دنبال کرم‌ ترمیم کننده پوست و یا محصولات دیگری مانند این موارد هستند. ترک‌های پوستی به شکل رگه‌هایی مایل به صورتی یا قرمز روی شکم یا سینه‌ها ظاهر می‌شوند.

دکتر ابوالفضل جویا را در اینستاگرام دنبال کنید

گفته می‌شود انجام‌دادن فعالیت‌های ورزشی و استفاده از لوسیون‌های حاوی ویتامین E و آلفا هیدروکسی اسیدها (AHA) به پیشگیری از بروز ترک‌های پوستی کمک می‌کند. اگرچه تأثیر مستقیم این راهکارهای درمانی روی ترک‌های پوستی از نظر پزشکی هنوز ثابت نشده است، اما امتحان‌کردن آن‌ها به صورت کنترل‌شده نیز ضرری ندارد.

پیشنهاد مطالعه
راهکارهای رفع مشکلات اساسی ریشه و ساقه مو

اگر پس از انجام‌دادن راهکارهای مختلف و تداوم بر آن‌ها، متوجه شدید هیچ‌کدام از آن‌ها برای شما کارساز نیستند، نگران نباشید. این رگه‌ها پس از زایمان به خطوط نقره‌ای یا سفید بسیار کم‌رنگ تبدیل و کمتر دیده می‌شوند.

 

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا


مطالعه بیشتر:

راهکارهای درمانی برای از بین‌ بردن چروک پیشانی

بررسی دلایل بروز خشکی مو

آنچه باید از فیلر مو بدانیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *