روش های درمان میلیا
7 اسفند

روش های درمان میلیا

روش های درمان میلیا

روش های درمان میلیا : درمان طبیعی میلیا : میلیا معمولاً با گذشت زمان و به طور طبیعی خودش از بین می‌رود اما در برخی موارد ماه‌ها و یا حتی سال‌ها طول می‌کشد تا از بین برود. از بین بردن میلیا نیازمند ایجاد شکافی کوچک در پوست است تا بتوان محتویات کیست را خارج کرد. نمی‌توان آن‌‌ها را مانند جوش فشار داد.
لایه‌برداری منظم به وسیله یک محصول لایه‌برداری خوب و پاک کردن کامل آرایش پیش از خواب می‌تواند از شکل‌گیری میلیا جلوگیری کند اما نمی‌تواند میلیای موجود را از بین ببرد. جهت پیشگیری طبیعی از میلیا خودتان می‌توانید روش لایه‌برداری را به وسیله ترکیبی از شکر با یک روغن طبیعی مانند نارگیل انجام دهید.
پوست تمیز و مرطوب خود را با حرکتی دایره‌ای و آرام ماساژ داده و سپس آن را با آب گرم شستشو دهید. برای کسب نتایج بهتر حداقل هفته‌ای یک یا دو بار از لایه‌بردار خود استفاده کنید.

پیشنهاد مطالعه
لیپوست(جدیدترین روش تخلیه چربی از بدن)

متخصص پوست اصفهان | روش های درمان میلیا

درمان میلیا

متخصصان از سه روش عمده برای از بین بردن میلیا استفاده می‌کنند:

استخراج با سوزن

محدوده‌ای از پوست که مبتلا به میلیا شده کاملاً تمیز می‌شود، از یک سوزن استریل برای ایجاد یک برش کوچک استفاده شده و محتویات میلیا را به دقت خارج می‌سازند.

استخراج به وسیله Hyfrecator

در این روش برای از بین بردن میلیا و استخراج محتویات آن از سوزاندن پوست با استفاده از پالس‌های الکتریکی کوچک استفاده می‌شود.

تجویز دارو

در برخی موارد ممکن است تجویز داروی موضعی برای درمان میلیا مناسب‌تر باشد، اما این روش فقط برای برخی از انواع میلیا مناسب است که استخراج فیزیکی برای آن‌ها خوب نیست.

پیشنهاد مطالعه
روش های طبیعی برای رفع قرمزی جای جوش

سوالات متداول

۱-ظاهر میلیا چگونه است؟

میلیا معمولاً بسیار کوچک است، دانه‌هایی است سفید و یا به رنگ پوست که سخت هستند. ظاهر آن‌ها متفاوت از جوش است زیرا سر ندارند و نمی‌توان آن‌ها را فشرد. آن‌ها معمولاً قرمز و یا ملتهب نیستند (به جز میلیای پلاک) و نباید دردناک بوده و ایجاد ناراحتی کنند. معمولاً در گروه‌هایی در محدوده اطراف چشم ظاهر می‌شوند، اما ممکن است که در هر جای بدن خود فقط یک ملیوم داشته باشید مانند کشاله ران یا اندام تناسلی.

۲- آیا میلیا مسری است؟

میلیا مسری نیست پس نمی‌تواند از طریق فردی به فرد دیگر شیوع پیدا کند.

۳- آیا ابتلا به میلیا ژنتیکی است؟

هیچ ارتباط ژنتیکی شناخته شده‌ای با میلیا وجود ندارد و گمان نمی‌رود که این مشکل ارثی باشد.

پیشنهاد مطالعه
علت و روش های جلوگیری ورم غبغب بعد از لیپوماتیک

۴- آیا خودم می‌توانم میلیا را از بین ببرم؟

این کار توصیه نمی‌شود، جهت جلوگیری از عفونت درمان باید در یک محیط بالینی امن و با تجهیزات استریل انجام شود. اگر خودتان بخواهید میلیای اطراف چشم را از بین ببرید خطرناک است، این کار باید یک متخصص واجد شرایط انجام شود. مراجعه به یک متخصص کارآزموده بهترین و امن‌ترین راه از بین بردن میلیا است.

 


دکتر ابوالفضل جویا

متخصص پوست اصفهان

جهت مشاهده پیج اینستاگرام دکتر ابوالفضل جویا متخصص پوست و مو اصفهان کلیک کنید.

بیشتر بخوانید  :

مزایای بوتاکس زیر بغل

راکوتان و ریزش مو

درمان آکنه و انواع آن

مزوتراپی و ریزش مو

کوکتل های درمانی چیست؟

کرونا و ریزش مو

بیماری پوستی میلیا چیست؟ | علل، علائم

2 دیدگاه

  1. زیر چشم های من پر شده بود از دونه های میلیا و خیلی اذیتم میکرد ظاهر زیر چشم هام و اعتماد به نفسمو پایین آورده بود . با مشاوره گرفتن از دکتر ابوالفضل جویا قرار شد برام تخلیه کنند و دکتر این عارضه رو برام درمان کردند ممنونم ایشون . دکتر ابوالفضل جویا بهترین متخصص پوست اصفهان هستند .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *