درمان کورک و دمل‌ها
16 آذر

درمان کورک و دمل‌ها

بررسی روشهای درمان

در این مطلب از سایت دکتر ابوالفضل جویا بهترین متخصص تزریق چربی و لیپوترانسفر درمان کورک و دمل‌ها را مورد بررسی قرار می دهیم.برای کورک‌های کوچک داروهای زیر ممکن است بهبود عفونت را سرعت بخشد و از گسترش آن جلوگیری کند:

کمپرس گرم

یک پارچه تمیز گرم را هر چند ساعت یک‌بار حداقل به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه روی محل دارای کورک یا دمل بگذارید تا کمک کند کورک سریع‌تر رسیده شود و پارگی و تخلیه ان آسان شود. شما همچنین می‌توانید با آب‌شور گرم کمپرس را انجام دهید. سعی نکنید کورک را فشار دهید یا سوراخ‌کنید زیرا می‌تواند باعث پخش شدن عفونت شود.

دکتر ابوالفضل جویا ، بهترین متخصص تزریق چربی و لیپوترانسفر را در اینستاگرام دنبال کنید.

رعایت بهداشت

بهداشت را برای جلوگیری از سرایت عفونت به سایر قسمت‌های بدن یا به افرادی که با شما زندگی می‌کنند، کاملاً رعایت کنید. دست‌هایتان را با آب و صابون بشورید و پارچه و حوله‌هایی که برای کمپرس کردن از آن­ها استفاده می‌کنید را نیز بشویید. هم‌چنین تا وقتی‌که عفونت از بین نرفته است از غذا درست کردن برای دیگران خودداری کنید.

پیشنهاد مطالعه
علل ایجاد تیرگی یا هایپرپیگمانتاسیون پلک

گیاهانی مانند سیر، عنبر سایل، روغن درخت چای، گیاه مهر طلا یا اکیناسه حاوی خواص آنتی‌بیوتیک، ضدعفونی‌کننده و ضد قارچی هستند و همچنین می‌توانند برای درمان عفونت‌های خفیف در خانه استفاده شوند.

دارو

آنتی‌بیوتیک‌ها برای عفونت‌های دمل و کورک‌های شدید / مکرر و تجویز می‌شود. علاوه بر تخلیه چرک برای کمک به پاک کردن عفونت از پوست، گاهی اوقات یک دوره داروهای آنتی‌بیوتیک مانند فلوکلوگزاسیلین نیز تجویز می‌شود.

برش

درمان کورک‌هایی که اندازه آن­ها بزرگ‌تر است و دمل‌ها شامل ایجاد برش و تخلیه آن­ها (I, D) می‌شود که این کار با ایجاد یک برش کوچک روی سر آن­ها برای تخلیه یک دمل یا یا کورک بزرگ انجام می‌شود. اگر عفونت عمیق باشد و نتوان ان را به‌طور کامل تخلیه کرد، روی آن گاز استریل قرار داده می‌شود که این کار به خیس ماندن و بیرون آمدن باقی‌مانده‌ی چرک کمک می‌کند.

پاکسازی و جوانسازی پوست با اکسیژن تراپی | بهترین متخصص تزریق چربی و لیپوترانسفر

درمان جای کورک و دمل‌ها

جای کورک و دمل‌ها معمول‌ترین مشکل باقی‌مانده همراه با این عارضه هستند. اگرچه این مسئله قابل‌درمان است اما اغلب می‌تواند پوستی ناصاف و ناهموار ایجاد کند. انواع درمان‌های مناسب برای خلاص شدن و از بین بردن جای کورک و دمل‌ها وجود دارد.

پیشنهاد مطالعه
کاهش تعریق صورت با تزریق بوتاکس
لیزر

لیزر تکنولوژی پیشرفته‌ای برای احیای پوست شما و درمان جای کورک و دمل‌ها می‌باشد. به‌آرامی انفجارهای کوتاهی از انرژی نور فوتومکانیکی را با هدف قرار دادن روی محل موردنظر بدون آسیب زدن به پوست اطراف ان ایجاد می‌کند.

میکرودرم

میکرودرم روشی برای کمک به لایه‌برداری یا برداشتن موقت تعدادی از لایه‌های بالای پوست و کاهش جای کورک می‌باشد. این روش بسیار شبیه به مسواک زدن می‌باشد که کمک می‌کند تا به‌آرامی «جای زخم» و بقایای پوست از بین بروند.

راه‌های پیشگیری

برای کمک به جلوگیری از گسترش (سرایت) و بازگشت کورک و دمل از باید به موارد زیر توجه کرد.

خودتان کورک یا دمل را باز نکنید و فشار ندهید. این کار باعث پخش شدن عفونت می‌شود.

اگر کورک باز یا تخلیه شد ان را با یک صابون ضدعفونی‌کننده تمیز کنید و با یک باند گاز پانسمان به‌صورت شل بپوشانید. باند را حداقل هرروز عوض کنید تا وقتی‌که تخلیه شدن کورک به پایان برسد.

دست‌های خود را حداقل به مدت ۱۵ ثانیه چندین بار با صابون بشویید. همیشه بعد از انجام مراقبت از کورک، بعد از استفاده از حمام و خصوصاً قبل از دست زدن به غذا، دست‌هایتان را بشویید. (باکتری که باعث ایجاد کورک می‌شود می‌تواند باعث مسمومیت غذایی هم شود). شما همچنین می‌توانید یک پاک‌کننده دست الکی را برای پاک کردن دستانتان هنگامی‌که آب و صابون در دسترس نیستند با خود داشته باشید.

پیشنهاد مطالعه
روش های پیشگیری از بروز جوش سر سفید

لباس‌هایی را که با محل ایجاد کورک یا دل در تماس هستند را با آب گرم و صابون بشویید. اگر از خشک‌کن اتوماتیک استفاده می‌کنید، لباس‌ها را روی درجه گرم خشک‌کنید.

بهداشت شخصی‌تان را به‌خوبی رعایت کنید. هرروز حمام کنید یا دوش بگیرید.

از لیف و کیسه، حوله، لباس، آب درون وان یا تیغ اصلاح فرد دیگری استفاده نکنید. استفاده‌ی مشترک از این‌ها می‌تواند باعث سرایت عفونت به دیگران شود. پس از انجام مراقبت‌های کورک دست‌هایتان را خوب بشویید.

هرگونه بیماری زمینه‌ای یا مشکل پوستی را درمان کنید.

 

دریافت اینترنتی نوبت ویزیت دکتر ابوالفضل جویا 


مطالعه بیشتر:

آشنایی با لایه برداری مکانیکی پوست (میکرو درمابراسیون)

علائم اگزمای پلک چشم

مراحل جراحی لیفت صورت چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *